Yükleniyor

evet, pixelimiz boldur!

Yıllardır en iyi olduğumuz işi yapıyoruz; dijital zanaat.

Kurumsal firmaların dijital dünyadaki hayatlarına pixel pixel destek oluyor, işimizi ilk günkü heyecanla yapıyoruz.

Hizmetler

Çoğu web tasarım ajansının yaygın olarak kullandığı hazır tasarım çalışmalarından ziyade her firmanın, her markanın kurumsal kimliğine uygun bir şekilde özgün, günümüz dijital trendlerini içinde barındıran ve tüm cihazlar ile uyumlu olan web siteleri tasarlıyoruz.

İşini internete taşımak ve ürünlerini internetten satmak isteyenler için hazır e-ticaret temaları dayatmadan, ücretsiz ve hazır e-ticaret sistemleri kullanmadan, satır satır kendimiz kodladığımız e-ticaret sistemimiz tecim ile pratik çözümler üretiyoruz.

Standart web tasarım isteklerinin yanı sıra ihtiyaç duyulan özel web projeleri için günümüz teknolojilerini kullanarak, özgün ve çözüm odaklı web yazılımları geliştiriyoruz.

Markaların, firmaların insanlar üzerinde bırakmak istedikleri etkinin çok önemli olduğunu biliyor ve sektörle uyumlu, hedef kitleyi yakalayan, akılda kalıcı, el emeği logolar tasarlıyoruz.

Photoshop ile hazırlanmış web sitesi arayüz tasarımlarını Psd dosyası halinde alıp, güncel ve modern tag yapısı kullanarak, tüm cihazlarla uyumlu olacak şekilde, Html olarak kodluyoruz.

Bireysel ve kurumsal anlamda en önemli iletişim araçlarından biri haline gelen sosyal medyada, içerik takvimleri oluşturuyor, hedef kitleye nereden ulaşılacağını belirliyor, etkileşim kuruyor, raporlu ve sonuç odaklı çalışıyoruz.

Günümüz reklamcılığının modern yorumu olan dijital reklamlar ile kurumsal firmaların potansiyel müşterilerine ulaşabilmesi için Google Ads, Facebook Business gibi reklam servisleri kullanıyor ve etkili dijital pazarlama stratejileri uyguluyoruz.

PROJELER

PROJELER
HİZMET TALEBİ
UI ve UX Ne Demektir?

UI ve UX Ne Demektir?

Halis Elciman
1 OCAK 2019

Son dönemde popüler hale gelen UI ve UX terimleri aslında yıllardır kullanılan ama sonradan öneminin farkına varılarak isimleştirilen kavramlardır. Bu iki kavram her ne kadar birbirinden bağımsız olmasa da siyahla beyaz kadar da birbirinden farklıdırlar.

Kullanıcı arayüzü anlamına gelen User Interface kelimesinin kısaltması olan UI, tamamen arayüz tasarımı ile ilgilidir. Kullanıcı deneyimi anlamına gelen User Experience kısaltması UX ise hazırlanacak olan arayüz tasarımının kullanıcı tarafından nasıl daha hızlı kullanılabileceği, nasıl daha basitleştirilebileceği ile ilgilenmektedir. Bu nedenle UX kavramı soyut iken UI kavramı da somut olarak bilinmektedir.

Arayüz tasarımcıları için bir rehber olan UX, nasıl göründüğünden ziyade nasıl hissettirdiğiyle ilgilendiği için tasarımcılara kullanıcı deneyimi yüksek olan arayüzler konusunda yardımcı olmaktadır. Arayüz tasarımları UX baz alınmadan, kullanıcı deneyimi önemsenmeden, başarılı bir sonuç alınamasa da yapılabilirken, UI olmadan UX tek başına kullanılamamaktadır.

UX baz alınarak hazırlanmış başarılı bir UI, kullanıcı üzerinde iyi bir izlenim bırakmaktadır ve tasarım haricindeki her şey iyi de olsa, kötü de olsa güven kazanılmaktadır.

TERCİH EDENLER

NE DEDİLER?

Pixelibol

Çevremdeki herkese tavsiye edebildiğim, kalitesine şahit olduğum güzel insanlar

Yusuf Avcı

Avreka

Pixelibol

Uzun yıllardır tanıdığım, yaptıkları işe güvendiğim harika bir ekip..

Bilal Yılmaz

Netliva

Pixelibol

Pixelibol ekibi beraber çalıştığımız tüm projelerde çok güzel işler çıkardılar. Çok teşekkür ederiz.

Ertuğrul Sağlam

Hosteva