Yükleniyor

evet, pixelimiz boldur!

Yıllardır en iyi olduğumuz işi yapıyoruz; dijital zanaat.

Kurumsal firmaların dijital dünyadaki hayatlarına pixel pixel destek oluyor, işimizi ilk günkü heyecanla yapıyoruz.

Hizmetler

Çoğu web tasarım ajansının yaygın olarak kullandığı hazır tasarım çalışmalarından ziyade her firmanın, her markanın kurumsal kimliğine uygun bir şekilde özgün, günümüz dijital trendlerini içinde barındıran ve tüm cihazlar ile uyumlu olan web siteleri tasarlıyoruz.

İşini internete taşımak ve ürünlerini internetten satmak isteyenler için hazır e-ticaret temaları dayatmadan, ücretsiz ve hazır e-ticaret sistemleri kullanmadan, satır satır kendimiz kodladığımız e-ticaret sistemimiz tecim ile pratik çözümler üretiyoruz.

Standart web tasarım isteklerinin yanı sıra ihtiyaç duyulan özel web projeleri için günümüz teknolojilerini kullanarak, özgün ve çözüm odaklı web yazılımları geliştiriyoruz.

Markaların, firmaların insanlar üzerinde bırakmak istedikleri etkinin çok önemli olduğunu biliyor ve sektörle uyumlu, hedef kitleyi yakalayan, akılda kalıcı, el emeği logolar tasarlıyoruz.

Photoshop ile hazırlanmış web sitesi arayüz tasarımlarını Psd dosyası halinde alıp, güncel ve modern tag yapısı kullanarak, tüm cihazlarla uyumlu olacak şekilde, Html olarak kodluyoruz.

Bireysel ve kurumsal anlamda en önemli iletişim araçlarından biri haline gelen sosyal medyada, içerik takvimleri oluşturuyor, hedef kitleye nereden ulaşılacağını belirliyor, etkileşim kuruyor, raporlu ve sonuç odaklı çalışıyoruz.

Günümüz reklamcılığının modern yorumu olan dijital reklamlar ile kurumsal firmaların potansiyel müşterilerine ulaşabilmesi için Google Ads, Facebook Business gibi reklam servisleri kullanıyor ve etkili dijital pazarlama stratejileri uyguluyoruz.

PROJELER

PROJELER
HİZMET TALEBİ
İzmir Web Tasarım

İzmir Web Tasarım

Halis Elciman
4 OCAK 2019

Alışveriş yapma, bilgi paylaşma, iletişim kurma, resmi işlemler yapma, para gönderme/alma gibi bir çok işlemin online olarak yaptığımız günümüz şartlarında, herkes gibi kurumsal firmalar da kendi kimlikleriyle internet üzerinde yer almaktadır. Yıllar önce firmaların çok önem vermediği web sitesi ihtiyacı, günümüz şartlarında gereklilik haline gelmiştir.

Web sitesine ihtiyaç duyan firma sayısı, her sektörde olduğu gibi bu sektörde de şehirlere göre değişmektedir. Nüfus ve firma yoğunluğu her zaman ilk sırada olan İstanbul, her sektörde olduğu gibi web tasarım hizmeti alımında da ilk sırada yer almaktadır. Bir çok İstanbul web tasarım ajansı ülkemizdeki farklı şehirlerdeki ve dünya çapındaki firmalara da hizmet vermektedir. Nüfus bakımından Ankara'dan sonra gelen ve üçüncü büyük şehir olan İzmir de bir çok web tasarım ajansına sahiptir. İzmir web tasarım ajansları da tıpkı İstanbul gibi farklı bölgelere, farklı şehirlere, farklı ülkelere web tasarım hizmeti vermektedir. İzmir web tasarım ajanslarından biri olan Pixelibol, İzmir başta olmak üzere ülke çapında ki kurumsal firmalara, web sitesi konusunda profesyonel bir şekilde destek olmaktadır.

Web tasarım kelimesi genel algı olarak web sitesi hazırlama süreçlerinin tamamını kapsıyor gibi görünmektedir. Son kullanıcı veya site sahibinin hazırlanan web sitesinin son durumunu aktif ve görsel bir şekilde gördüğü için sadece tasarımsal bir süreçten ibaret olduğu fikrine kapılabilir ama web sitesi hazırlama işleminin arayüz tasarımı, web yazılımı, içerik girişi bir çok süreci vardır. Web yazılım kelimesi de tıpkı web tasarım kelimesinde olduğu gibi bir algıyla özel web projeleri için özel web yazılımları gibi düşünülse de web sitesi hazırlama işleminin can alıcı noktasıdır ve web yazılım işlemi de kendi içerisinde back-end, front-end şeklinde ikiye ayrılmaktadır.

İlk Aşama: Arayüz Tasarımı

Web sitelerini özgün hale getiren, firmaların kurumsal kimliğini yansıtan ve site içerisindeki gezintiyi kolaylaştırırken, görselliği ön planda tutan şey web sitesinin tasarımı yani arayüz tasarımıdır. Web sitesi hazırlama sürecinde öncelikle proje ile ilgili firmadan bilgiler, istekler alınmakta ve bu doğrultuda kurumsal kimlik baz alınarak arayüz tasarımı yapılmaktadır. Hazırlanan arayüz tasarımında kullanılabilirliğin yanı sıra tasarımın günümüz trendlerine uygunluğu ve kodlanabilirliği de çok önemlidir. Pixelibol, İzmir web tasarım ağırlıklı olmak üzere yaptığı tüm projelerde günümüz dijital trendlerine uygun ve firmaların kurumsal kimliklerini yansıtan, kullanışlı arayüz tasarımları hazırlamaktadır.

Tasarıma Can Verme: Web Yazılım

Hazırlanmış ve onay almış bir arayüz tasarımı kodlanmadığı sürece sadece güzel bir tasarım olarak kalacaktır. Arayüzün web sitesi haline gelebilmesi için çeşitli yazılımsal işlemlerden geçmelidir. Öncelikle front-end diye tabir edilen, son kullanıcının göreceği ve aktif olarak kullanacağı bölümler için bir web sitesi iskeleti kodlanmalıdır. Hazırlanan web sitesi iskeleti arayüz tasarımı baz alınarak şekillendirilmelidir. Back-end denilen diğer kısımda da web sitesinin veritabanıyla ve kullanıcıyla olan bağlantının kurulması gerekmektedir. Kullanıcıların görmediği bu kısımda, ziyaret edilen sayfa için veriler çekilmekte ve projeye göre de veriler alınmaktadır. Sadece back-end olarak çalışan İzmir web tasarım firmaları var iken, sadece front-end üzerine hizmet veren bir çok İzmir web tasarım ajansı da bulunmaktadır. Pixelibol, hazırladığı özgün arayüz tasarımları için hem front-end hem de back-end hizmeti verirken, proje ortaklığı kapsamında İzmir web tasarım firmaları çalışmakta ve arayüz tasarımı, back-end, front-end gibi hizmetleri ayrı ayrı da verebilmektedir.

TERCİH EDENLER

NE DEDİLER?

Pixelibol

Çevremdeki herkese tavsiye edebildiğim, kalitesine şahit olduğum güzel insanlar

Yusuf Avcı

Avreka

Pixelibol

Uzun yıllardır tanıdığım, yaptıkları işe güvendiğim harika bir ekip..

Bilal Yılmaz

Netliva

Pixelibol

Pixelibol ekibi beraber çalıştığımız tüm projelerde çok güzel işler çıkardılar. Çok teşekkür ederiz.

Ertuğrul Sağlam

Hosteva