Yükleniyor

evet, pixelimiz boldur!

Yıllardır en iyi olduğumuz işi yapıyoruz; dijital zanaat.

Kurumsal firmaların dijital dünyadaki hayatlarına pixel pixel destek oluyor, işimizi ilk günkü heyecanla yapıyoruz.

Hizmetler

Çoğu web tasarım ajansının yaygın olarak kullandığı hazır tasarım çalışmalarından ziyade her firmanın, her markanın kurumsal kimliğine uygun bir şekilde özgün, günümüz dijital trendlerini içinde barındıran ve tüm cihazlar ile uyumlu olan web siteleri tasarlıyoruz.

İşini internete taşımak ve ürünlerini internetten satmak isteyenler için hazır e-ticaret temaları dayatmadan, ücretsiz ve hazır e-ticaret sistemleri kullanmadan, satır satır kendimiz kodladığımız e-ticaret sistemimiz tecim ile pratik çözümler üretiyoruz.

Standart web tasarım isteklerinin yanı sıra ihtiyaç duyulan özel web projeleri için günümüz teknolojilerini kullanarak, özgün ve çözüm odaklı web yazılımları geliştiriyoruz.

Markaların, firmaların insanlar üzerinde bırakmak istedikleri etkinin çok önemli olduğunu biliyor ve sektörle uyumlu, hedef kitleyi yakalayan, akılda kalıcı, el emeği logolar tasarlıyoruz.

Photoshop ile hazırlanmış web sitesi arayüz tasarımlarını Psd dosyası halinde alıp, güncel ve modern tag yapısı kullanarak, tüm cihazlarla uyumlu olacak şekilde, Html olarak kodluyoruz.

Bireysel ve kurumsal anlamda en önemli iletişim araçlarından biri haline gelen sosyal medyada, içerik takvimleri oluşturuyor, hedef kitleye nereden ulaşılacağını belirliyor, etkileşim kuruyor, raporlu ve sonuç odaklı çalışıyoruz.

Günümüz reklamcılığının modern yorumu olan dijital reklamlar ile kurumsal firmaların potansiyel müşterilerine ulaşabilmesi için Google Ads, Facebook Business gibi reklam servisleri kullanıyor ve etkili dijital pazarlama stratejileri uyguluyoruz.

PROJELER

PROJELER
HİZMET TALEBİ
Web Sitesi Yönetim Paneli Nedir?

Web Sitesi Yönetim Paneli Nedir?

Halis Elciman
5 OCAK 2019

Bir web sitesi tasarlanırken kullanıcı göz önünde bulundurulmalı ve elbette kullanışlı, duyarlı bir şekilde tasarlanmalıdır. Fakat sadece son kullanıcıyı düşünmek yeterli değildir. Web sitesi sahibinin veya ekibinin siteyi yönetebiliyor olması da çok önemlidir.

Yıllar önce web siteleri statik ve dinamik şeklinde ikiye ayrılmaktaydı. Statik siteler site sahibi tarafından içeriği değiştirilemeyen, güncelleme yapmak için kod bilgisi gerektiren basit site yapılarından oluşmaktaydı. Dinamik siteler ise basit bir yönetim paneline sahip olan, içeriği eklenip çıkarılabilen, statik sitelere nazaran daha gelişmiş sistemlerdi. İnternetin hayatımızdaki yerinin giderek büyümesi ve teknolojinin her geçen gün gelişmesiyle birlikte, içeriği güncellenmeyen ve site sahibinin üzerinde oynama yapamadığı statik siteler de tarihteki yerini aldı. Artık web sitelerinin büyük bir çoğunluğu dünyada Content Management System şeklinde bilinen ve kısaca CMS olarak telaffuz edilen, içerik yönetim sistemi kullanılarak hazırlanmakta ve web sitesi, sahibi tarafından yönetilebilir bir şekilde tasarlanmaktadır. İçerik yönetim sistemi kullanılarak hazırlanan web sitesinin sektörü veya türü ne olursa olsun, admin paneli veya yönetim paneli diye tabir edilen, son kullanıcıların görmediği bir iç yazılım ile kolayca yönetilebilmektedir.

Önceleri Joomla ile başlayan ücretsiz ve açık kaynak kodlu içerik yönetim sistemi kullanımı, günümüzde Wordpress ağırlıklı olarak devam etmektedir. Hazır içerik yönetim sistemleri dünya çapında sürekli geliştirildiği ve tema, eklenti gibi ek bileşenlerinin çokluğu sebebiyle tercih edilirken, firmaların ve web sitesinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak siteye özel yönetim paneli de hazırlanabilmektedir.

Web sitesi yönetim paneli sayesinde site sahibi veya ekibi, yazılımsal bilgiye ihtiyaç duymadan, rahatlıkla, site üzerinde ekleme, çıkarma ve güncelleme yapabilmektedir. Yapılacak güncelleme için belirli bir kuruma ya da kişiye ihtiyaç olmadığından dolayı, istenen güncelleme zamandan ve mekandan bağımsız bir şekilde, hızlıca yapılabilirken herhangi bir ek ödeme de gerektirmemektedir. Ayrıca yetki sistemi kullanılarak birden fazla kullanıcıya yönetim izni verilebilmekte ve yetki verilen kullanıcıların yönetim sınırları da belirlenebilmektedir. Farklı kullanıcılar oturum açarak çeşitli güncellemeler yapabilirken, hangi kullanıcının hangi güncellemeyi yaptığı da şeffaf bir şekilde görülebilmektedir. Günümüz şartlarında yönetim paneli hazırlanırken tüm cihazlarla uyumlu olmasına dikkat edildiği için web sitesi mobil cihazlar üzerinden de kolaylıkla yönetilebilmektedir.

TERCİH EDENLER

NE DEDİLER?

Pixelibol

Çevremdeki herkese tavsiye edebildiğim, kalitesine şahit olduğum güzel insanlar

Yusuf Avcı

Avreka

Pixelibol

Uzun yıllardır tanıdığım, yaptıkları işe güvendiğim harika bir ekip..

Bilal Yılmaz

Netliva

Pixelibol

Pixelibol ekibi beraber çalıştığımız tüm projelerde çok güzel işler çıkardılar. Çok teşekkür ederiz.

Ertuğrul Sağlam

Hosteva